Over FoodPartners

Food Partners is sinds 1986 gevestigd in Woerden en heeft een goede naam in de horeca opgebouwd. Wat begon als leverancier van Caraco-ijs is inmiddels uitgegroeid tot een totaalhorecagroothandel in Food & Non-Food.

Locatie

Ons bedrijfspand heeft een groot magazijn, dat bestaat uit vier gedeelten: een droogmagazijn, een koelcel, een vriescel en een assemblage-ruimte. Hier liggen 10.000 artikelen op systematische wijze opgeslagen. Zowel Food als Non-Food producten. We zijn een totaalpartner voor de meest uiteenlopende ondernemers, van MKB tot en met sterrenrestaurant. Ook is er een aanvullend assortiment van nog eens duizenden extra artikelen. Producten die binnen no time bij de klant kunnen zijn.

Daarnaast hebben wij een gediplomeerd wijnadviseur, een gekwalificeerd chefkok, een kaasspecialist en een Fast-Food-specialist in dienst. Specialisten die in samenwerking met de klant regelmatig zelf de producten testen en keuren op kwaliteit. 

Onze kernwaarden

Bij Food Partners draait alles om kwaliteit en de beleving van de klant. Verse producten, opslag en vervoer volgens de stricte ISO22000/H.A.C.C.P.-normen in combinatie met snelheid en gemak. Dat is de missie van Food Partners. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten en kunnen wij de bestelde producten in een uitstekende conditie bij u afleveren. Ons team streeft er naar om onze afnemers, met een assortiment van ongeveer 15.000 artikelen, dagelijks vlot, betrouwbaar en naar tevredenheid te bevoorraden.

Wij ondersteunen (waar mogelijk) onze afnemers met raad en daad op elk gebied. Over de keuze van het assortiment, aanpassingen in het menu, plaatselijke festiviteiten, acties, etc. Altijd staat de verbetering van de keukenmarges & rentabiliteit voorop. Datgene waar uw klant behoefte aan heeft, hebben wij voor u op voorraad staan. 

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen?